psifiako_vima


Όροι Παράδοσης και Παραλαβής

Α. Ο χρόνος παράδοσης

1. Είμαστε δεσμευμένοι για την έγκαιρη παράδοση του στοιχείου που αγοράσατε. Αυτή ορίζετε το αργότερο σε ένα μήνα, μπορεί, ωστόσο, να ζητηθεί από τον αγοραστή επιπλέον περίοδο χάριτος. Αν εξακολουθεί να μην υπάρχει παράδοση μέχρι το τέλος της περιόδου χάριτος, ο αγοραστής δικαιούται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση με γραπτή προειδοποίηση. Περαιτέρω δικαιώματα του αγοραστή, ιδίως αποζημίωση για καθυστέρηση ή μη απόδοσης θα πρέπει να αποκλείονται σε κάθε περίπτωση.


Β. Αποστολές-Αντικαταβολές-Επιστροφές

1. Αποστολές εσωτερικού

Αποστολές Πανελλήνια σε 24 ώρες από την παραγγελία . Η παραλαβή των αποστολών γίνετε σε 1 - 2 ημέρες εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά.

Επιλέγοντας παράδοση με courier η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS. Εκτός αν ο πελάτης επιθυμεί αποστολή με Γενική, Ταχυδρομείο, μεταφορική.


2. Αποστολές εξωτερικού

Επιλέγοντας παράδοση με courier η παραγγελία σας αποστέλλεται με τη εταιρία ταχυμεταφορών DHL  και ισχύουν οι παρακάτω τιμές.

ΖΟΝΕ 1  120x60x60cm

ως 10Kgr 50 EYROς 20Kgr 70 ΕΥΡΩ

ως 30Kgr 90 ΕΥΡΩ

φάκελος 500gr 30 ΕΥΡΩ

Χρόνος παράδοσης 2 με 8 ημέρες εργάσιμες

ΖΟΝΕ 2  120x60x60cm

ως 10Kgr 60 EYRO

ως 20Kgr 70 ΕΥΡΩ

ως 30Kgr 90 ΕΥΡΩ

φάκελος 500gr 40 ΕΥΡΩ

Χρόνος παράδοσης 3 με 10 ημέρες εργάσιμες

ΖΟΝΕ 3  120x60x60cm

ως 10Kgr 70 EYRO

ως 20Kgr 90 ΕΥΡΩ

ως 30Kgr 100 ΕΥΡΩ

φάκελος 500gr 40 ΕΥΡΩ

Χρόνος παράδοσης 5 με 19 ημέρες εργάσιμες (επιπλέον 5 μέρες τελωνείο)

ΖΟΝΕ 4  120x60x60cm

ως 10Kgr 90 EYRO

ως 20Kgr 120 ΕΥΡΩ

ως 30Kgr 140 ΕΥΡΩ

φάκελος 500gr 40 ΕΥΡΩ

Χρόνος παράδοσης 7 με 19 ημέρες εργάσιμες (επιπλέον 5 μέρες τελωνείο)


Zone 1 (EU):
AUSTRIA(AT), BELGIUM(BE), BULGARIA(BG), CYPRUS(CY), CZECH REPUBLIC(CZ), DENMARK(DK), ESTONIA(EE), SPAIN(ES), FINLAND(FI), FAROE ISLANDS(FO), FRANCE(FR), UNITED KINGDOM (incl. Isle of Man, Guernsey, Jersey)(GB), GREENLAND(GL), HUNGARY(HU), IRELAND(IE), ITALY(IT), LITHUANIA(LT), LUXEMBOURG(LU), LATVIA(LV), MONACO(MC), MALTA(MT), NETHERLANDS(NL), POLAND(PL), PORTUGAL(PT), ROMANIA(RO), SWEDEN(SE), SLOVENIA(SI), SLOVAKIA(SK), SAN MARINO(SM)


Zone 2 (Europa ohne EU):
ANDORRA(AD), SWITZERLAND(CH), LIECHTENSTEIN(LI), NORWAY(NO), HOLY SEE (VATICAN CITY STATE)(VA)

Zone 3 (Welt):
BOSNIA AND HERZEGOWINA(BA), BELARUS(BY), GEORGIA(GE), GIBRALTAR(GI), CROATIA (local name: Hrvatska)(HR), ICELAND(IS), KAZAKHSTAN(KZ), THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF MACEDONIA(MK), TURKEY(TR), UKRAINE(UA), REPUBLIC OF MOLDOVA(MD), MONTENEGRO(ME), RUSSIAN FEDERATION(RU), SERBIA (incl. Kosovo)(RS)

Zone 4 (Welt):
ALBANIA(AL), ARMENIA(AM), AZERBAIJAN(AZ), ALGERIA(DZ), EGYPT(EG), IRAQ(IQ), IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)(IR), JORDAN(JO), KUWAIT(KW), LEBANON(LB), LIBYAN ARAB JAMAHIRIYA(LY), MOROCCO(MA), OMAN(OM), SYRIAN ARAB REPUBLIC(SY), TUNISIA(TN), ISRAEL (incl. Gaza and Khan Yunis)(IL), QATAR(QA)


Αν δεν βλέπετε τη χώρα σας ή τη περίπτωση σας επικοινωνήστε με email.

Για την υπηρεσία next day delivery επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποστολές στο εξωτερικό μπορούν να γίνουν και με μεταφορική εταιρεία.


3. Παραλαβή από το κατάστημα

Με την επιλογή αυτή μπορείτε μετά την αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να παραλάβετε τη παραγγελίας σας από την εταιρία μας.


4.Μεταφορική

Θεσσαλονίκη μικρά δέματα  5 ΕΥΡΩ – μεγάλα δέματα 10 ΕΥΡΩ – Παλέτα 30 ΕΥΡΩ

Αθήνα μικρά δέματα 10 ΕΥΡΩ – μεγάλα δέματα 15 ΕΥΡΩ – Παλέτα 40 ΕΥΡΩ


Σημείωση: Τα έξοδα μεταφοράς υπολογίζονται  αυτόματα στην ιστοσελίδα  με εκτίμηση και θα επιβεβαιωθούν με επικοινωνία. Τα πραγματικά έξοδα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρουν. Εάν χρειάζεστε μια έγκυρη προσφορά εμπορευμάτων παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!


5.Αντικαταβολή

Δεν γινονται αποστολές με αντικαταβολή.


Γ. Επιστροφές

1.Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων στην αρχική  συσκευασία του έως και 20 ημέρες από την έκδοση του τιμολογίου με επιστροφή των χρημάτων.

2.Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ειδικές παραγγελίες δεν είναι επιστρεπτέες.

3.Με την επιστροφή στην εταιρεία μας των μη επιθυμούμενων αγαθών στις αρχικές τους συσκευασίες και σε άριστη κατάσταση, η εταιρεία μας θα επιθεωρήσει τα υλικά και θα προβεί σε πίστωση του κόστους των αγαθών και μόνο, μεταφορικά και λοιπά έξοδα δεν επιστρέφονται.

4.Θα πρέπει να περιμένετε να λάβετε την επιστροφή χρημάτων εντός δύο εβδομάδων από την επιστροφή του πακέτου σας στον αποστολέα, όμως, σε πολλές περιπτώσεις, θα λάβετε την επιστροφή πιο γρήγορα. Αυτή η χρονική περίοδος περιλαμβάνει το χρόνο διέλευσης για να λάβουμε την επιστροφή σας από τον αποστολέα (4-5 εργάσιμες ημέρες), το χρόνο που μας χρειάζεται για να επεξεργαστούμε την επιστροφή σας, καθώς και ο χρόνος που χρειάζεται η τράπεζά σας για να επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής μας.


Δ. Εγγύηση

1.Για όλα τα προϊόντα μας ισχύει εγγύηση καλής λειτουργίας. Ωστόσο, η εγγύηση αφορά  σε καμία περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο πέρα από την απλή αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων που αναγνωρίζονται.

2.Η εγγύηση δεν ισχύει για φυσιολογική φθορά καθώς και ζημίες που προκαλούνται από την έλλειψη εποπτείας ή συντήρησης, καθώς και από μια λανθασμένη λειτουργία του μηχανήματος.

3.Σε περίπτωση προβλήματος πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από τη ημερομηνία παραλαβής ,με δική μας χρέωση μας αποστέλλεται το ελαττωματικό προϊόν και σας το αντικαθιστούμε εντός 2 ημερών , σε περίπτωση διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου προϊόντας .

4.Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης της αγοράς.

5.Ανταλλακτικά με χαρακτηρισμό προέλευσης CHINA, TAIWAN δεν έχουν εγγύηση.