Όροι και τρόποι πληρωμής

Α. Η σύμβαση μας

1. Όταν μας αποστείλετε μια παραγγελία αγοράς προϊόντων από τον ιστότοπο μας θα σας αποστείλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας το οποίο και θα εμπεριέχει λεπτομέρειες για αυτή. Η παραγγελία σας αποτελεί μία ζήτηση αγοράς προϊόντος σε εμάς την οποία και αποδεχόμαστε με το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ  που σας αποστέλλουμε ,οποιαδήποτε συμπληρωματικά προϊόντα στην ίδια παραγγελία δεν έχουν αποσταλεί δεν αποτελούν μέρος της δέσμευσης που έχουμε αναλάβει. 

 

Β. Τιμές και διαθεσιμότητα

1. Αναφέρουμε τιμές και διαθεσιμότητα στον ιστότοπο μας για τα προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε, η διαθεσιμότητα είναι καθαρά ενδεικτική και όχι δεσμευτική. Ο χρόνος αποστολής είναι επίσης ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα αν οι χρόνοι ή η διαθεσιμότητα προϊόντων, είναι διαφορετική για την περίπτωση σας. Παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας ενδέχεται κάποια αντικείμενα να έχουν λανθασμένη τιμή, σας διαβεβαιώνουμε ότι κατά την διαδικασία αποστολής μας οι τιμές επιβεβαιώνονται αν η σωστή τιμή είναι χαμηλότερη από την αναγραφόμενη θα σας μειώσουμε την τιμή αυτόματα σε κάθε άλλη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

2. Όλες οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, φόρους υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές με σχετικούς οργανισμούς, έξοδα αποστολής, συσκευασίας και κόστη εκτελωνισμού (εισόδου στη χώρα) όπου αυτά ισχύουν.

3. Όλες οι τιμές είναι για παραλαβή από το κατάστημα και επιβαρύνονται με επιπλέον μεταφορικά και έξοδα συσκευασίας. Τα έξοδα μεταφοράς υπολογίζονται  αυτόματα στην ιστοσελίδα  με εκτίμηση και θα επιβεβαιωθούν με επικοινωνία. Τα πραγματικά έξοδα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρουν. Εάν χρειάζεστε μια έγκυρη προσφορά εμπορευμάτων παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής παράδοσης μέσω μεταφορικής της επιλογής σας οπότε και η μεταφορά γίνετε με χρέωση σας απ' ευθείας από τη μεταφορική.

4. Οι παραγγελίες δεν είναι δεσμευτικές για την εταιρεία.

5. Δεν είναι δυνατή η υπαναχώρηση από τον πελάτη παραγγελίας προϊόντων που δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας και έχουν σήμανση κατηγορίας "γνήσια ανταλλακτικά".

6. Όλα τα εμπορεύματα, εκτός αν ζητηθεί, δεν είναι ασφαλισμένα.

7. Οι τιμές ισχύουν για ολοκληρωμένες πωλήσεις από το διαδίκτυο μόνο. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 

8. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν. Μάρκες και γνήσιοι κωδικοί χρησιμοποιούνται μόνο για αναφορά. Στην ιστοσελίδα μπορεί να εμφανίζονται προϊόντα τα οποία δεν είναι πια διαθέσιμα από τον κατασκευαστή. Στα προϊόντα που δεν αναγράφουν τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

9. Η πληρωμή πρέπει να είναι σε EURO

10. Τα εμπορεύματα  δεν αποστέλλονται μέχρις ότου καταβληθεί το συνολικό ποσό.

 

Γ. Πληρωμές :

1. Αντικαταβολή

Η εταιρεία δεν δέχεται πληρωμές με αντικαταβολή.

 

 

2. PAYPAL

Ο ασφαλέστερος και ευρύτερα διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

Μπορείτε εύκολα να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα, χωρίς να απαιτείται να είστε χρήστης PAYPAL.

Η χρήση του paypal απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνει χρέωση 5% επι του ποσού των προϊόντων.

 

3. Κατάθεση στη τράπεζα

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες διαδικτυακά ή μέσω εμβάσματος σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς όψεως της εταιρίας :

ΚΥΤΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ (PIRAEUS)  GR78 0172 2700 0052 7003 2029 014 (PIRBGRAA)

ΕΘΝΙΚΗ (NBG)            GR33 0110 3420 0000 3424 4033 717 (ETHNGRAA)  

ALPHA ΒΑΝΚ               GR77 0140 5760 5760 0200 2004 877 (CRBAGRAA)

 

 Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μετά την κατάθεση ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Tel:  +30 25920 43928

Fax: +30 25920 43929

email: info@dieselservice.gr

 

4.Πληρωμή τοις μετρητοίς

Η πληρωμή γίνεται μετρητοίς επιτόπου κατά τη στιγμή της παραλαβής από την εταιρία μας.

DIESEL SERVICE - ΚΥΤΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ - GR 64100

ΑΦΜ 800117892 - Γ.Ε.ΜΗ. 020771130000 - Τηλ. 2592043928 - Fax. 2592043929

© 2014 Copyright dieselservice.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος 

developed by iP3